Your Ad can be there
+ Post New Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: WHMCS smarty - how to do IF language show, else

  1. #1
    Administrator
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2,663

    WHMCS smarty - how to do IF language show, else

    Hi, if you want to create condition in WHMCS tempaltes, they are using smarty system with { and }

    For example if you want to create condition for language:

    {if $language == english}
    english content
    {else}
    othercontent
    {/if}

    or if you want to add more conditions

    {if $language == english}
    english content
    {else if $language == czech}
    czech content
    {else}
    otherlanguage content
    {/if}

    Please note it MUST BE LOWERCASE

  2. #2
    The thread is showing the WHMCS smarty by how to do the IF language show and anything else. If you want to create condition in WHMCS templates by best essay writing service they are using the smarty system if you want to create the condition for language.

+ Post New Thread

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-18-2017, 02:04 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 12-23-2015, 09:15 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 11-25-2014, 03:56 PM
  4. WHMCS module/hook - cpanel locale based on client language
    By Fli in forum WHMCS (billing system)
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2014, 05:17 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-14-2013, 10:42 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 Protected by : ZB BLOCK  &  StopForumSpam